31ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 31ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 5 mei om 20.00 uur in Waalwijk geopend met het duel RKC-Volendam. Een dag later ontvangt in Rotterdam het plaatselijke Sparta tegenstander PSV (aftrap 18.45 uur). Later die avond staan Cambuur-FC Utrecht, NEC-Heerenveen (beiden aanvang 20.00 uur) en Ajax-AZ (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 6 mei wordt de speeldag geopend om 12.15 uur met het duel in Emmen tussen Emmen en FC Twente. Dit duel is niet bij El Fuego te zien vanwege het vroege aanvangstijdstip (de bar opent om 14.00 uur de deuren). Later op de dag worden de wedstrijden Go Ahead Eagles-FC Groningen, Excelsior-Feyenoord (beide duels beginnen om 14.30 uur) en Fortuna Sittard-Vitesse (16.45 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zondagmiddag 7 mei is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen Ponferradina en Málaga CF (vanaf 16.15 uur) te zien. Granada CF komt twee dagen eerder (vrijdag 5 mei) al in actie voor de Segunda División in een uitwedstrijd tegen Alavés (aftrap om 21.00 uur).

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s