Granada CF morst punten in titelrace

VITORIA-GASTEIZ – In de spannende titelrace naar het kampioenschap in de Spaanse Segunda División heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF vrijdagavond 5 mei twee dure punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen het Baskische Deportivo Alavés. Beide ploegen, die samen met drie andere teams nog in de race zijn voor de titel, kwamen net verder dan een 1-1 gelijkspel.

Myrto Uzuni bracht Granada na 22 minuten vanaf de strafschopstip nog wél op voorsprong maar de thuisclub vocht zich via Luis Jesús Rioja González halverwege de tweede helft weer langszij. Beide ploegen incasseerden in de laatste wedstrijdhelft ook nog een rode kaart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s