Temperaturen omhoog voor Nerja en omgeving

NERJA – De temperaturen gaan de komende week verder omhoog voor Nerja en naaste omgeving. Dit voorspellen de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun jongste weersverwachting, waaruit duidelijk wordt dat die temperaturen in de tweede helft van de komende week oplopen richting 30 graden Celsius.

Naast de hoge voorjaarstemperaturen staat Nerja de komende dagen ook relatief veel zon te wachten. De wind blijft de komende week matig tot zwak, van neerslag is er in de voorspellingen helemaal geen sprake. Voor zondag 23 april worden door Aemet gemiddelde dagtemperaturen van circa 23 graden Celsius voorzien, daarna stijgt die waarde per dag langzaam naar 28 graden Celsius op donderdag 27 april.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s