Film ´The man who sold his skin´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 23 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The man who sold his skin´ van de regisseur Kaouther Ben Hania vertoond. Deze Tunesisch/Franse productie uit 2020 is te zien in de originele Engels, Arabisch en Franse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Yahya Mahayni en Dea Liane. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s