Málaga CF pakt opnieuw drie punten in strijd tegen degradatie

LUGO/MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft Málaga CF zondagmiddag 23 april goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie door de uitwedstrijd tegen CD Lugo met 0-2 te winnen. Erg veel schoot de Andalusische formatie daar echter niet mee op omdat de directe concurrent Racing Santander in eigen huis verrassend de baas bleef over titelkandidaat Granada CF (1-0).

Door deze resultaten blijft de achterstand van Málaga, met nog vijf speelronden voor de boeg, vijf punten op de veilige achttiende plaats. Deze wordt momenteel bezet door Racing Santander. In een gelijk opgaande wedstrijd nam Málaga nam een half uur spelen de leiding via een doelpunt van Rubén Castro. Twee minuten later verdubbelde Fran Villalba de marge en bepaalde daarmee de latere eindstand op 0-2.

Het eerstvolgende duel voor Málaga is op maandag 1 mei, als middenmoter SD Huesca op bezoek komt in het stadion La Rosaleda. Nadat de laatste drie competitieduels werden gewonnen is ook hier winst noodzakelijk om uitzicht te houden op lijfsbehoud op het tweede voetbalniveau in Spanje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s