Negende uitgave van de Ruta de la Tapa in Nerja

NERJA – Van maandag 17 tot en met zondag 30 april staat dit jaar weer de befaamde Ruta de la Tapa op het programma in Nerja. Aan deze negende editie van de Ruta de la Tapa in Nerja doen dit jaar twaalf restaurants en bars mee (ter vergelijking: vorig jaar dertien en vóór de Corona-crisis waren dat in 2018 liefst 21 stuks).

Bij de deelnemende etablissementen is dan een biertje met een tapa verkrijgbaar voor het bedrag van 3,00 euro (één euro meer dan tijdens de vorige editie), waarbij dan telkens een stempel kan worden gevraagd op de deelnamekaart (verkrijgbaar bij de deelnemende bars en restaurants). Met een volle kaart kan worden meegedongen naar diverse prijzen.

Aangemeld als deelnemende zaken zijn dit jaar: Biznaga Tapas Café, Kronox Plaza, Restaurante Marissal by Dorobe, Herrmes Cafetaria Restaurante, Freiduria Marisqueria El Artesano 2.0, Jacky´s, Bar Luque´s, Food Karma, Pescedaria El Artesano, La Fuente Avituallamiento, Hotel Boutique Sibarys en La Bodeguilla.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s