27ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 27te speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt zaterdagmiddag 1 april om 16.30 uur in Alkmaar geopend met het duel AZ-Heerenveen. Later op de dag staan Excelsior-FC Twente (18.45 uur), NEC-PSV (20.00 uur), Cambuur-Emmen (20.00 uur) en RKC-Vitesse (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 2 april wordt de speeldag geopend om 12.15 uur met het duel in Deventer tussen Go Ahead Eagles en Ajax. Later op de dag worden de wedstrijden FC Utrecht-Volendam (14.30 uur), Sparta-Feyenoord (14.30 uur) en Fortuna Sittard-FC Groningen (16.45 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zondagavond 2 april is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen FC Andorra en Málaga CF (18.30 uur) te zien. Op hetzelfde tijdstip speelt Granada CF een uitwedstrijd tegen Sporting Gijón.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s