Temperaturen iets naar beneden rond Nerja

NERJA – Na een week met volop lenteweer lopen de temperaturen de komende week een klein beetje terug aan de Costa del Sol rond Nerja. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien in hun meest recente weersvoorspellingen gemiddelde dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius, waarbij de zon vaak aan het oog wordt onttrokken door een passerend wolkendek.

Daarbij steekt ook de wind bij en tijd en wijle de kop op. Aan het einde van de komende week gaat volgens de weerkundigen de temperatuur weer omhoog in de richting van gemiddelde dagtemperaturen van 25 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s