Málaga CF temt opnieuw topclub in Segunda División

MALAGA – Na het gelijkspel (2-2) van vorige week in de uitwedstrijd tegen koploper UD Las Palmas heeft het in degradatiezorgen verkerende Málaga CF vrijdagavond 17 maart opnieuw een gelijkspel afgedwongen tegen één van de topclubs uit de Segunda División. In het stadion La Rosaleda van de Andalusische club bleef Levante UD (derde op de competitieranglijst) steken op een 0-0 puntendeling.

De bezoekers hadden gedurende de wedstrijd een licht veldoverwicht maar slaagden er niet in dat in doelpunten uit te drukken. Beide ploegen moesten halverwege de tweede helft verder met tien spelers, nadat eerst Juan de Dias Rivas Margalef (Málaga, 61ste minuut) en vervolgens Jorge de Frutos (Levante, 69ste minuut) met een rode kaart van het veld werden gestuurd. Met nog tien speelronden voor de boeg staat Málaga nu op de twintigste plaats met een achterstand van negen punten op de veilige achttiende plaats.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s