Granada CF houdt aansluiting met de top

ALBACETE – Na de kleine misstap van vorige week (een 2-2 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Ponferradina, red.) heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF zich zaterdag 18 maart weer gepresenteerd als kandidaat voor het kampioenschap in de Spaanse Segunda División. Dit deed de rood/blauwe formatie door in de 32ste competitieronde de uitwedstrijd bij het eveneens hoog geklasseerde Albacete Balompié met 1-2 te winnen.

Mede door deze winst staat Granada nu tweede op de ranglijst, op korte afstand van lijstaanvoerder Eibar. Granada nam in de eerste helft de leiding in de wedstrijd via een treffer van Myrto Uzuni na een half uur spelen. Negen minuten na rust bracht Richard Sánchez de marge op twee doelpunten (0-2) en leek Granada de verder gelijk opgaande wedstrijd rustig uit te kunnen spelen. Daarin kwam echter verandering toen Higinio Marín Echavy tien minuten later de aansluitingstreffer (1-2) produceerde. De thuisclub probeerde in de slotfase nog wel alsnog de gelijkmaker af te dwingen, maar slaagde niet in deze opzet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s