26ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 26ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 17 maart om 20.00 uur in Volendam geopend met het duel Volendam-Fortuna Sittard. Een dag later (zaterdag 18 maart) staan FC Utrecht-Go Ahead Eagles (16.30 uur), Emmen-Sparta (18.45 uur) en RKC-NEC (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 19 maart wordt de speeldag geopend met het duel in Groningen tussen FC Groningen en Heerenveen. Vanwege het vroege aanvangstijdstip (12.15 uur) zal deze wedstrijd niet bij El Fuego (de bar opent zondags om 14.00 uur de deuren) zijn te zien. Dat geldt wél voor de duels Excelsior-Cambuur, Ajax-Feyenoord (beiden vanaf 14.30 uur), Vitesse-PSV (16.45 uur) én FC Twente-AZ (aanvang 20.00 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op vrijdagavond 11 maart is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen Málaga CF en Levante UD Las Palmas en Málaga CF te zien. De wedstrijd in het stadion La Rosaleda van Málaga begint om 21.00 uur. Granada CF komt een dag later (zaterdagmiddag 19 maart) in actie voor een uitwedstrijd tegen Albacete (aanvang 16.15 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s