Zomers weekeinde wordt gevolgd door lente-achtige week in Nerja

NERJA – Het zomers weekeinde, waarbij de temperaturen tegen de dertig graden Celsius aanhikten, wordt gevolgd door een week met lente-achtige temperaturen van ruim twintig graden Celsius een veel zon. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun meest recente weersvoorspellingen.

Wél trekken er af en toe wolkenvelden voorbij en steekt de wind met name op maandagavond 13 maart en dinsdagochtend 14 maart even de kop op. Neerslag wordt door de meteorologen de komende week niet verwacht, al is er vooralsnog een kleine kans op wat regen op zaterdagochtend 18 maart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s