Málaga CF houdt koploper Las Palmas op gelijkspel

LAS PALMAS – In de strijd om lijfsbehoud in de Spaanse Segunda División heeft de Andalusische voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 11 maart een belangrijke stap gezet door in de uitwedstrijd tegen koploper UD Las Palmas een 2-2 gelijkspel af te dwingen.

Málaga keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan toen Jonathan Viera in de vijfde minuut een strafschop binnenschoot. Een kwartier later deed Fran Sol hetzelfde voor de bezoekers: 1-1.

De thuisclub creëerde vervolgens een duidelijk veldoverwicht maar het duurde tot een kwartier voor tijd voordat Francisco Jesús Crespo García dit op het scorebord tot uiting kon brengen: 2-1. Málaga, dat momenteel op één van degradatieplaatsen op de rangschikking bivakkeert, toonde evenwel veerkracht: drie minuten voor het laatste fluitsignaal bracht Alejandro Calvo Mata beide ploegen weer op gelijke hoogte: 2-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s