Granada CF verslikt zich in laagvlieger SD Ponferradina

GRANADA – In de strijd voor de Segunda División-voetbalcompetitie heeft Granada CF zich zondagavond 12 maart lelijk verslikt in laagvlieger SD Ponferradina. De ambitieuze Andalusische club kwam in het eigen Nuevo de Las Cármenes-stadion niet verder dan een 2-2 gelijkspel en verspeelde daarmee twee kostbare punten in de race om het kampioenschap.

Met de ene punt kwam Granada uiteindelijk nog goed weg want de gelijkmaker viel pas in de zesde minuut van de blessuretijd. In een gelijk opgaande wedstrijd hielden de beide ploegen elkaar tot halverwege de tweede helft op 0-0. Myrto Uzuni opende via een benutte strafschop in de 70ste minuut voor de thuisclub de score, negen minuten later bracht Alexandru Pescanu Ponferradina weer op gelijke hoogte: 1-1.

Daarbij bleef het niet want twee minuten na de gelijkmaker namens de bezoekers de leiding in de wedstrijd via een treffer van Yuri de Souza: 1-2. Pas diep in blessuretijd redde Alberto Perea de meubelen voor de thuisclub met zijn gelijkmaker: 2-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s