Málaga CF verder in de problemen na nieuwe nederlaag

MALAGA – Door een 0-1 thuisnederlaag tegen Racing Santander op zondagavond 5 maart is voetbalclub Málaga CF verder in de problemen geraakt. De Andalusische voetbalclub zakte – mede door dit verlies – naar de twintigste plaats op de ranglijst van de Spaanse Segunda División, een plek die aan het einde van het seizoen garant staat voor degradatie.

Een rode kaart, één minuut na rust, voor verdediger Genaro Rodríguez Serrano stond aan de basis van de nederlaag. Halverwege de tweede helft profiteerden de bezoekers van het numerieke veldoverwicht met een doelpunt van Iñigo Vicente. Het bleek uiteindelijk de enige én winnende treffer in het Estadio La Rosaleda van Málaga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s