Film ´Collective´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt dinsdagavond 7 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Collective´ van de regisseur Alexander Nanau vertoond. Deze Roemeense productie uit 2019 is te zien in de originele Roemeense uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Dan Alexandru Condrea, Liviu Iolu en Razvan Lutac. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt ruim een uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s