Granada CF in slotfase langs Burgos CF

BURGOS – Voetbalclub Granada CF blijft in de race voor het kampioenschap in de Spaanse Segunda División na een zwaar bevochten 1-3 zege in de uitwedstrijd tegen Burgos CF. De Andalusische formatie keek het grootste deel van de wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan maar wist uiteindelijk in de laatste zes minuten alsnog beslag te leggen op de drie punten.

De thuisclub nam al vroeg in de wedstrijd de leiding, toen Gaspar Campos na acht minuten de openingstreffer voor zijn rekening nam. Granada ging daarna op zoek naar de gelijkmaker maar moest daarop lang wachten. Jorge Molina was diep in de tweede helft (69ste minuut) succesvol: 1-1. De beslissing viel in de ultieme slotfase. Eerst tilde Myrto Uzuni zes minuten voor tijd de stand naar 1-2, in de slotminuut was Jorge Molina nogmaals trefzeker: 1-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s