Optreden Dana Andrews in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, in de binnenstad van Nerja, is zaterdagavond 25 februari een optreden van de zangeres Dana Andrews met haar ´Magic Trio´ te zien en te beluisteren. Andrews, die ook veel optreedt bij bars en restaurants in en rond Nerja, begint haar show rond 20.00 uur.

De show duurt circa een uur, de toegangsprijs bedraagt twaalf euro per persoon. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cultureel Centrum óf te reserveren via de website https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERJDANAANDREWS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s