23ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 23ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 24 februari om 20.00 uur in Rotterdam geopend met het duel tussen Sparta en FC Utrecht. Een dag later (zaterdag 25 februari) staan FC Groningen-Excelsior (16.30 uur), Heerenveen-RKC (18.45 uur), AZ-Cambuur (20.00 uur) en NEC-Volendam (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 26 februari wordt de speeldag geopend met de wedstrijd Fortuna Sittard-Feyenoord. Vanwege het vroege aanvangstijdstip (12.15 uur) zal deze wedstrijd niét bij El Fuego (de bar opent zondags om 14.00 uur de deuren) zijn te zien. Dat geldt wél voor de duels Vitesse-Ajax (14.30 uur), Emmen-Go Ahead Eagles (14.30 uur) én PSV-FC Twente (aanvang 16.45 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op maandagavond 27 februari is er dé regionale kraker in de Spaanse Segunda División tussen Granada CF (strijdt nog om promotie naar de hoogste Spaanse voetbaldivisie) en Málaga CF (vecht dit jaar voor lijfsbehoud in de Segunda División). De wedstrijd wordt afgewerkt in het stadion Nuevo Los Cármenas van Granada, vanaf 21.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s