Europese duels van Ajax en PSV te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week ook de Europese avonturen van zowel Ajax als PSV te volgen.

Ajax speelt voor de Europa League in de achtste finales donderdagavond 23 februari (aftrap 21.00 uur) een uitwedstrijd tegen het Duitse Union Berlin. De eerste wedstrijd eindigde vorige week in Amsterdam in een 0-0 gelijkspel.

PSV komt (ook in de Europa League) donderdagavond 23 februari in actie voor een thuiswedstrijd tegen het Spaanse Sevilla FC (vanaf 18.45 uur). De Eindhovenaren staan daarbij voor de moeilijke taak om het 3-0 verlies van vorige week in Spanje weg te poetsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s