Temperaturen rond Nerja gaan iets omhoog

NERJA – De temperaturen rond Nerja lopen dit weekeinde én in het begin van de komende week weer iets omhoog naar gemiddelde dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius. Wél is er dit weekeinde naar verwachting sprake van een stevige wind, die daarmee ook Saharazand vanuit Afrika meevoert.

Dit verwacht de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen. De zon laat zich daarbij beperkt zien omdat er de komende dagen veel sprake zal zijn van passerende wolkendekken. Neerslag wordt door de weerkundigen vooralsnog niet voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s