CD Huesca bedwingt Granada CF

HUESCA – In de Spaanse Segunda División is zondagmiddag 19 februari een einde gekomen aan de imposante zegereeks van voetbalclub Granada CF. In de provincie Aragón hield CD Huesca de Andalusische formatie op 1-1. Beide doelpunten vielen op slag van rust.

Granada had door de reeks van vier aaneengesloten 2-0 overwinningen de afgelopen weken de aansluiting met de kop van de ranglijst weer gemaakt, maar trof in middenmoter Huesca zondagmiddag een taaie tegenstander. De thuisclub nam twee minuten voor rust via Joaquin Muñoz een 1-0 voorsprong, maar zag Granada in de blessuretijd van de eerste helft weer langszij komen door een treffer van Carlos Neva.

In de tweede helft was Granada de bovenliggende partij maar geen van beide ploegen zag kans om de winnende treffer te produceren. Na 28 speelronden staat de Andalusische ploeg nu op de vijfde plaats van de ranglijst, vijf punten achter koploper UD Las Palmas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s