22ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 22ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 17 februari om 20.00 uur in Waalwijk geopend met het duel tussen RKC en Fortuna Sittard. Een dag later (zaterdag 18 februari) staan Volendam-Vitesse (16.30 uur), FC Groningen-FC Emmen (18.45 uur) en Feyenoord-AZ (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 19 februari staan dan SC Cambuur-SC Heerenveen  (12.15 uur), Go Ahead Eagles-FC Twente (14.30 uur), FC Utrecht-PSV (eveneens 14.30 uur), Ajax-Sparta Rotterdam (16.45 uur) en Excelsior-NEC (20.00 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF maandagavond 20 februari (aftrap 21.00 uur) een thuiswedstrijd tegen Real Zaragoza voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie zondagmiddag 19 februari vanaf 14.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen SD Huesca.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s