Granada CF ook langs Tenerife CD

GRANADA – Dankzij twee doelpunten van de Albanees Myrto Uzuni versloeg de Andalusische voetbalclub Granada CF vrijdagavond 10 februari in het eigen Los Cármenes-stadion het bezoekende Tenerife CD. Mede dankzij deze overwinning rukte Granada daarmee op naar de tweede plaats van de Spaanse Segunda División, al moeten veel concurrenten dit weekeinde nog in actie komen.

De thuisclub kwam al vroeg op voorsprong, toen de Albanees Myrto Uzuni in de zevende minuut een strafschop benutte. Tenerife dacht in de tweede helft langszij te komen, maar deze treffer werd door ingrijpen van de VAR afgekeurd. Zeven minuten voor tijd maakte Uzuni aan alle twijfel een einde door opnieuw trefzeker te zijn vanaf elf meter: 2-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s