Málaga CF onderuit bij Albacete

ALBACETE – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División ging het Andalusische Málaga CF zondagmiddag 12 februari met 3-2 onderuit in de uitwedstrijd tegen subtopper Albacete. Málaga CF speelde een uur lang met tien man, nadat José-Luis Muñoz-Leon na ruim een half uur spelen met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd.

Op dat moment leidde Málaga met 1-2. De bezoekers bleken echter niet in stand om met de numerieke minderheid stand te houden: in de tweede helft scoorde Albacete nog twee keer wat tot een 3-2 uitslag leidde.

Málaga kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, toen Higinio Marín Escavy al in de vierde minuut tekende voor de openingstreffer: 1-0. De blauw-witten toonden echter veerkracht en stonden een half uur later op een 1-2 voorsprong via treffers van Lago Júnior (zestiende minuut) en Fran Sol (34ste minuut).

Na de veldverwijzing van Muñoz-Leon was het de thuisclub die het overwicht uitspeelde. Manuel Fuster Lázaro werkte tien minuten na rust de gelijkmaker binnen, in de 62ste minuut stelde Jonathan Dubasin de winst veilig voor Albacete.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s