Film ´Call Jane´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 12 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Call Jane´ van de regisseur Phillis Nagy vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2022 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Elizabeth Banks, Sigourney Weaver en Chris Messina. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt twee uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s