Málaga CF haalt punt op bij Sporting Gijon

GIJON – In de Spaanse voetbalcompetitie voor de Segunda División heeft het Andalusische Málaga CF een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen middenmoter Sporting Gijon. In een gelijk opgaande wedstrijd van matig niveau zagen beide ploegen geen kans om tot scoren te komen: 0-0.

Ondanks deze zwaar bevochten punt blijft Málaga in de degradatiezone van het tweede voetbalniveau van Spanje. Na 25 competitiewedstrijden staat de blauw-witte formatie nu op de twintigste plaats op de ranglijst van 22 ploegen. Op vrijdag 3 februari wacht Málaga een nieuwe uitdaging met een thuiswedstrijd tegen Real Oviedo (aanvang 21.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s