Temperaturen lopen heel iets op rond Nerja

NERJA – Na een paar relatief koude dagen lopen de temperaturen weer iets op aan de Costa del Sol rond Nerja. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten deze week én voor het komend weekeinde veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 16 graden Celsius rond Nerja.

Vooral in het begin van de week is de zon veelvuldig te zien aan het hemel boven de kustplaats. Met ingang van donderdag 2 februari verwachten de weerkundigen de passages van wolkendekken, waarbij de temperaturen wél een paar graden kunnen stijgen. De wind is de komende dagen zwak tot matig, neerslag wordt niet verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s