Granada CF simpel langs FC Andorra

GRANADA – In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes kende de Andalusische voetbalclub Granada CF zaterdagavond 28 januari weinig moeite met opponent FC Andorra. In de 25ste speelronde voor de Spaanse Segunda División waren twee vroege treffers van de Albanees Myrto Uzuni genoeg voor een solide 2-0 overwinning.

Granada, de huidige nummer vijf in de stand, begon furieus aan het thuisduel met de middenmoter. Dit resulteerde in twee vroege treffers van Uzuni (tiende en veertiende minuut), waarna Andorra het spel dicteerde maar de thuisclub nimmer in de problemen kon brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s