Bustrip naar Sierra Nevada

NERJA – Wintersportliefhebbers die momenteel aan de Costa del Sol in of rond Nerja vertoeven, kunnen volgende week hun hart ophalen. De reisorganisatie Viajes Turisticos heeft namelijk voor zaterdag 4 februari een ééndaagse bustrip uitgezet naar het ski- en wintersportoord Sierra Nevada, op iets meer dan een uur rijden van de kustplaats Nerja.

De kosten voor deelname bedragen 20 euro voor volwassenen, voor kinderen tot twaalf jaar geldt de prijs van tien euro. Het vertrek is ´s ochtend om 08.00 uur, de terugkeer in Nerja wordt verwacht rond de klok van 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het telefoonnummer (0034) 687 868 999.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s