Málaga CF verspeelt punt in blessuretijd tegen SD Eibar

EIBAR – In de strijd om lijfsbehoud in de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF zondag 15 januari in de blessuretijd een zwaar bevochten punt verspeeld bij de Baskische subtopper SD Eibar. De Andalusische formatie keek vrijwel de gehele wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan, scoorde twee minuten voor tijd de felbevochten gelijkmaker, maar zag de thuisclub in de blessuretijd de overwinning alsnog over de streep trekken: 2-1.

De thuisclub nam na 32 minuten spelen de leiding via een treffer van Juan Diego Molina Martínez en leek lang op weg naar een 1-0 overwinning. Esteban Burgos dacht daar anders over en mikte twee minuten voor tijd de 1-1 gelijkmaker binnen. Toch trok Eibar aan het langste einde, toen Juan Berrocal González in blessuretijd alsnog de winnende treffer liet noteren: 2-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s