Levante UD deelt tik uit aan Granada CF

VALENCIA – In Valencia heeft Segunda División-voetbalclub Levante UD zaterdagavond 14 januari een gevoelige tik uitgedeeld aan Granada CF in de jacht op promotie naar de Primera División. De Andalusische club ging met 3-1 onderuit en zakte daarmee naar de vijfde plaats van de rangschikking, terwijl Levante oprukte naar de tweede plaats achter koploper Las Palmas.

Levante liet weinig aan de verbeelding over en stond reeds na zeventien minuten op een 2-0 voorsprong na doelpunten van Alejandro Cantero (elfde minuut) en José Campaña (zeventiende minuut, strafschop). Granada sputterde nog wel even tegen en kwam in de twintigste minuut terug tot 2-1 via een treffer van Carlos Neva. Halverwege de tweede helft besliste Mohamed Bouldini het duel door de 3-1 binnen te werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s