Temperaturen rond Nerja gaan iets naar beneden

NERJA – Het lijkt deze week afgelopen met het fraaie voorjaarsweer rond de Andalusische kustplaats Nerja. De gemiddelde dagtemperaturen gaan volgens de meteorologen van Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) de komende dagen zakken tot zestien en zelfs veertien graden Celsius.

Ook de zon lijkt de komende dagen een aantal snipperdagen te nemen. Volgens de huidige weersvoorspellingen maakt deze met ingang van dinsdag 17 januari plaats voor bewolking, al is daarbij wél ruimte voor zonnige perioden. De kans op regen is deze week (met uitzondering van dinsdagavond) vrij klein, wél lopen de temperaturen dus iets terug van de huidige twintig graden naar gemiddelden die zo´n vijf graden lager liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s