Zestiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zestiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De zestiende competitieronde wordt zaterdagavond 14 januari om 18.45 uur in Volendam geopend met het duel tussen Volendam en RKC. Tegelijkertijd wordt de wedstrijd tussen Heerenveen en AZ gespeeld. Om 21.00 uur staan dan de duels Sparta-Excelsior en Ajax-FC Twente geprogrammeerd.

Een dag later (zondag 15 januari) speelt om 12.15 uur Vitesse in eigen huis tegen NEC. Om 14.30 uur is het de beurt aan Go Ahead Eagles-FC Utrecht en Fortuna Sittard-PSV. Later op dag staan de wedstrijden Emmen-Cambuur en FC Groningen-Feyenoord (beide wedstrijden beginnen om 16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 15 januari (aftrap 14.00 uur) een uitwedstrijd tegen koploper SC Eibar voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie zaterdagavond 14 januari vanaf 21.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen Levante UD.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s