Zon maakt einde aan regenweek boven Nerja

NERJA – Een stralende zon maakt vandaag (zaterdag 17 december) een einde aan een week vol regen boven Nerja en naaste omgeving. In combinatie met een zachte wind lopen de gemiddelde dagtemperaturen voor dit weekeinde én de komende week daarbij op tot circa 20 graden Celsius.

Voor de komende week voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) géén neerslag, een matige wind en regelmatig perioden met zon waarbij deze af en toe aan het oog wordt onttrokken door passerende wolkendekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s