Film Good luck to you, Leo Grande te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 18 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Good luck to you, Leo Grande´ van de regisseur Sophie Hyde vertoond. Deze Engels/Amerikaanse productie uit 2022 is te zien in de originele Engelse uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Emma Thompson en Daryl McCormack. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt ruim anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s