Kerstactiviteiten op Balcón de Europa en in Maro

NERJA – Op het Balcón de Europa van Nerja wordt vrijdagmiddag 16 december om 17.00 uur een kerstmarkt geopend. Ook zijn er diverse, aan Kerst gerelateerde, activiteiten in het centrum van de stad. In het buurdorp Maro treedt op dezelfde tijd de dansgroep van Cristian David Callejón op bij het Plaza de la Iglesia.

Aansluitend volgt er in Nerja een kinderprogramma op het Plaza de España met een optreden van Susana Rico en Ana Crespo. In de avonduren (aanvang 20.00 uur) is er een kerstconcert van de gemeentelijke muziekband Banda de Música de Nerja in het Centro Cultural aan de Calle Granada 45.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s