Toneelstuk El Buscón in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt zaterdagavond 17 december het toneelstuk El Buscón gespeeld. Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, entreebewijzen kosten tien euro per persoon.

De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt circa één uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural. Deze kunnen ook via internet worden gereserveerd: https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJELBUSCON.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s