Finales WK Voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de ´kleine´ als de ´grote´ finale voor het wereldkampioenschap in Qatar is dit weekeinde in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden zijn te zien op meerdere grote tv-schermen. Zaterdagmiddag 17 december speelt Kroatië om 16.00 uur tegen Marokko met als inzet de derde plaats, zondagmiddag 18 december staat de echte finale tussen Frankrijk en Argentinië (eveneens om 16.00 uur) op de rol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s