Granada CF verslikt zich in laagvlieger

LUGO – In de jacht op een snelle terugkeer op het hoogste Spaanse voetbalplatform, de Primera División, heeft het vorig jaar gedegradeerde Andalusische Granada CF zich zaterdag 17 december fors verslikt in laagvlieger CD Lugo. In de uitwedstrijd tegen  de nummer voorlaatst uit de Segunda División werd het 1-0 voor de thuisclub.

Een van de redenen van de nederlaag was een rode kaart, vijf minuten voor rust, voor Granada-speler Miguel-Ángel Rubio-Lestán. De winnende treffer viel al na twaalf minuten spelen te noteren en kwam op naam van Miguel Loureiro-Ameijeda namens de Gallische club.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s