Achtste finale WK voetbal Nederland-USA  in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar zijn deze dagen in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Zaterdagmiddag 3 december (aftrap 16.00 uur) wordt daar in een Nederlands/Spaanse entourage de wedstrijd Nederland-Verenigde Staten uitgezonden,

Ook de overige wedstrijden voor het WK zijn de komende dagen te zien bij El Fuego. Zo staat zaterdagavond (20.00 uur) Argentinië-Australië op het programma en worden zondag 4 december de achtste finales tussen Frankrijk en Polen (aanvang 16.00 uur) en Engeland-Senegal (20.00 uur) uitgezonden.

Foto (c) archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s