Kerstmarkt in Nerja op terrein van Fitzgerald´s Bar

NERJA – Over ruim drie weken breekt de kerstperiode aan, een reden voor tal van organisatoren om reeds nu een kerstmarkt in het leven te roepen. Een van de eerste in Nerja is zondag 4 december te bezoeken bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja.

Deze duurt van 11.00 uur in de ochtend tot circa 15.00 uur in de middag. Naast veel lokaal en eigengemaakte kerstartikelen zijn er ook stalletjes met diverse soorten producten. De opbrengsten komen ten goede aan de lokale dierenstichting APAA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s