Granada CF klopt koploper Alavés

GRANADA – In het eigen Los Cármenes-stadion heeft Segunda División-voetbalclub Granada CF zaterdagavond 3 december een belangrijke zege geboekt. De thuisclub was heer en meester op eigen terrein en versloeg de bezoekende koploper Alavés met 3-1.

Daarbij werd de Andalusische club wel geholpen door het feit dat Alavés al na een half uur spelen met tien man verder moest na een rode kaart voor Xeber Alkain, die na amper tien minuten zijn club op een 0-1 voorsprong had gezet. Het antwoord van Granada liet niet lang op zich wachten. Myrto Uzuni schoot de Andalusische formatie in de 23ste minuut eerst langszij (1-1) en was acht minuten later opnieuw trefzeker: 2-1. Halverwege de tweede helft bepaalde Jorge Molina de eindstand op 3-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s