Regenperiode in aantocht voor Nerja en omstreken

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat Nerja en naaste omgeving deze week een aantal regenachtige dagen staat te wachten. Dit voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen voor de Costa del Sol. Ook de temperaturen lopen iets terug, met maxima van circa zeventien graden Celsius aan het einde van de week.

Volgens de weerkundigen wordt de eerste serieuze regenval verwacht op donderdagochtend 1 december en houdt de neerslag de volgende vier dagen aan. De wind blijft daarbij zwak tot matig terwijl de temperaturen teruglopen naar daggemiddelden van zo´n zeventien graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s