Granada CF verspeelt aansluiting met koplopers

GRANADA – Met een 1-0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Leganés heeft voetbalclub Granada CF zondag 27 november de voeling met de koplopers in de Spaanse División verloren. De Andalusische club, die vorig jaar degradeerde uit de Primera Divisón en dit seizoen hoopte direct terug te keren naar het hoogste niveau in Spanje, staat nu na zeventien competitieronden op een zevende plaats met een achterstand van negen punten op koploper Alavés.

Op de nederlaag tegen Leganés viel niets af te dingen. De thuisclub toonde zich veel sterker maar wist pas na acht minuten spelen in de tweede helft dit krachtsverschil uit te drukken in een treffer van Dani Raba (1-0). Granada speelde op dat moment al met tien man, nadat Raúl Fernandez al in de derde minuut met een rode kaart van het veld was gestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s