41ste editie Fiesta de las Migas in Torrox

TORROX – De 41ste uitgave van het jaarlijkse Fiesta de las Migas de Torrox staat geprogrammeerd op zondag 18 december. In de kustplaats, een kleine tien kilometer onder Nerja richting Málaga gelegen, staat dan van 13.00 uur tot 23.00 uur staat alles die dag in het teken van het jaarlijkse gastronomisch festival.

Het Fiesta de las Migas, dat door de provincie in 2020 werd uitgeroepen tot één van de belangrijkste toeristische feesten in Andalusië,  wordt gehouden naast de Mercadillo de la Almazara. Naast muzikale en folkloristische optredens is het vooral een gastronomisch evenement, waarbij lokale lekkernijen een hoofdrol vertolken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s