Málaga CF redt punt in slotfase

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion heeft voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 6 november op de valreep een punt overgehouden aan het Segunda División-duel met Sporting Gijón. De Andalusische formatie keek lange tijd tegen een 0-1 achterstand aan, tot Juan De Dios Rivas drie minuten voor tijd de gelijkmaker liet optekenen: 1-1.

Die treffer hing al de gehele wedstrijd in de lucht gezien het veldoverwicht dat de thuisclub de gehele wedstrijd had. Het afronden van de spaarzame kansen was echter niet aan de hekkensluiter van de ranglijst besteed. In plaats daarvan namen de bezoekers na ruim een half uur spelen de leiding in de wedstrijd via Cristo González. Pas vlak voor het einde kwam Málaga door de treffer van De Dios Rivas alsnog langszij: 1-1-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s