Granada CF morst punten bij Real Oviedo

OVIEDO – In de Spaanse Segunda División bewees voetbalclub Granada CF zichzelf zondagavond 6 november een slechte dienst door met lege handen te vertrekken bij opponent Real Oviedo. De thuisclub trok uiteindelijk aan het langste eind met een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Granada had de nederlaag grotendeels aan zichzelf te wijten door het missen van de geboden kansen. De bezoekers hadden een duidelijk veldoverwicht, bovendien speelde Real Oviedo het grootste deel van de wedstrijd met tien man nadat Daniel Alonso Aceves zes minuten voor rust met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Ondanks die tegenslag hield Oviedo stand en scoorde Sergi Enrich tien minuten voor tijd zelfs de winnende treffer: 1-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s