Week met fraai nazomerweer voor Nerja

NERJA – Nerja en naaste omgeving staat een week te wachten met fraai nazomerweer, waarbij de gemiddelde dagtemperaturen oplopen naar ruim boven de twintig graden Celsius en waarbij de zon een hoofdrol vertolkt. Dit blijkt uit de meest recente vooruitzichten van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Een uitzondering lijkt vooralsnog woensdag 9 november, wanneer de meteorologen veel bewolking en een lichte kans op neerslag voorspellen. Van wind is er gedurende de eerste helft van deze week nauwelijks sprake, deze zwelt in de vooruitzichten van de weerkundigen wél aan op donderdag 10 en vrijdag 11 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s