Málaga CF verliest ook bij FC Cartagena

CARTEGANA – Voetbalclub Málaga CF heeft ook de veertiende wedstrijd voor de Spaanse Seguna División verloren. In en tegen Cartagena ging de blauw-witte formatie donderdagavond 3 november vrij kansloos met 2-1 onderuit. Het betekende alweer de tiende verliespartij in deze competitie voor de Andalusische formatie.

De bezoekers kwamen al vrij vroeg met slechts tien spelers te staan, nadat Esteban Burgos in de 22ste minuut met een rode kaart van het veld werd gezonden. De thuisclub dicteerde vervolgens het spel, maar het duurde tot zes minuten spelen in de tweede helft aleer dit resulteerde in een doelpunt. Alfredo Ortuño Martínez tekende daarbij voor de openingstreffer: 1-0.

Cristian Gutiérrez bracht Málaga tien minuten later nog wel langszij (1-1) maar het laatste woord was aan Cartagena-speler Isak Jansson die halverwege de tweede helft de winnende treffer produceerde (2-1).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s